mobirise.com

Mennyi idő alatt készül el egy napóra?

Ha kollekciónkból választ és raktáron is van, akár másnap hazaviheti, utánrendelés esetén kb. 2 hét, egyedi igény esetén a tervek elfogadása után
kb.2-3 hét.

Szeretném saját magam elkészíteni napórámat, be tudják tájolni a házam falát, ill. napóra vázat készíteni?

Természetesen. A pontos földrajzi hely, számítógépes programunk és egy tájoló segítségével rendelkezésére bocsátjuk napórája vázának rajzát (1:1 méretben), és Ön ízlése szerint díszítve és tetszőleges anyagból megalkothatja időmérőjét. A szolgáltatás díja:
25.000 Ft

Milyen magasra lehet napórát szerelni?

Bármilyen magasságba, cégünk azonban 4 m magasságig végzi maga a felszerelést, efölött állvány felállítását, vagy ipari alpinista szolgálatot veszünk igénybe.Ezek a költségek már nincsenek benne az óra árában.

Hogyan adhatom át a napórát, ha meglepetés lesz?

Amennyiben igényt tart rá, megoldható, hogy a napóra akkor kerüljön a megajándékozotthoz, amikor az ünnepség, búcsúztató van. Lehetőség van továbbá emléklap átadására és egy későbbi időpontban szállítjuk ki a napórát.

Ha több napórát rendelek, vagy visszatérő vásárló vagyok kaphatok kedvezményt?

Igen, Minden további vásárláskor 10% kedvezményt biztosítunk.

Egyedi napórát szeretnék, lehetséges?

Természetesen. Egyedi napórák esetén ipar- és képzőművészekből álló csapatunk, az Ön ízlésvilága és lakhelye harmónikus egymásra hatásából születik meg kedvenc időmérője. Egyedi tervekért hívjon minket, vagy tekintse meg a terveink menüpontot!

Hogyan kapom meg a napórát?

Átvehető cégünknél díjmentesen, amennyiben házhozszállítást kér, annak díja 60 Ft/km (pl. Budapest-Veresegyház 1.750 Ft). Lehetőség van postai kézbesítésre is (kisebb napóráknál, pl.Szél, Földgömb). A díjszabással kapcsolatban, hívjon!

Helyszíni felmérés

Amennyiben házfalra szerelhető (vertikális) napórát szeretne, a pontos cím, illetve helyszínrajz megküldésével  egy út megtakarítható, így nem kell kiszállási díjat sem fizetni!

Fizetés

Csak készpénzben, illetve átutalással lehet fizetni.

Oktatás

Napórakészítést tartunk a helyszínen gyerekeknek, kisiskolásoknak. Ennek díja:
10.000 Ft/45 perc